View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 11 ian 2012, 18:42:39
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Cresc in greutate de la mult sport?

Citat:
Anterior postat de Noemi J Vezi mesajul
Buna
Buna,

Conteaza foarte mult dieta ta, ce anume mananci. E posibil sa-ti fi crescut masa musculara si in paralel sa-ti fi scazut body-fat-ul...d-aia oglinda te satisface. Poate mananci mai mult acum, din cauza efortului depus. Luarea in greutate nu e musai de la sport, e de la alimentatie. Si eu zic sa nu-ti faci probleme deloc. 55 de Kg. la 1.75 e cam putin, in orice caz e sub normal. De ce ai vrea sa fii musai sub normal? Acum esti foarte bine, spre subtire deci nu-ti face griji.

Si din moment ce arati foarte bine, ce importanta are cantarul? Nu te mai concentra pe Kg. ca nu e foarte important. Conteaza cum arata corpul, dimensiunile per total, proportiile.

...
Am avut si eu o perioada cand faceam foarte mult sport (o ora/zi) si ma ingrasasem 3 Kg. dar ma modelasem peste tot super tare. Toata lumea ma intreba daca am slabit cand de fapt ca Kg. crescusem. Aveam 63 si Kg. si nimeni nu ma credea ca am atat, toate prietenele mele credeau ca am in jur de 55-56. Am avut una care m-a pus pe cantarul ei, la ea acasa...ca sa nu o mai mint cica. Si s-a convins.
Răspuns cu citat