View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 15 ian 2012, 10:37:55
mithril's Avatar
mithril mithril este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 ian 2012
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Alaptare
Date: 160cm, 75kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Mithril-Slabirea lenta si sigura in alaptare

Inainte de sarcina aveam vreo 68 kg. Am ramas insarcinata si in ianuarie, deci dupa Craciun. Cate calorii mancam pe zii nu stiu, dar mancam dimineata un bol cu cereale de la sanovita si fitness de gust ca sa nu mananc doar furajele alea fara gust, la pranz ciorba, fructe multe- struguri, capsuni, cirese, mere si seara friptura, salate. Nu am tinut cine stie ce cont de mancare, mai ales ca am mancat inghetata in fiecare zi, doar seara sa mananc pe la 7. Am mai scapat mese si pe la ora 9 si alea se puneau. Cum mancam tarziu cateva zile cum cantaream mai mult. Indiferent de cat de foame imi era noaptea, nu am mancat niciodata. Daca nu reuseam sa dorm de stomacul ghiortaind, luam o gura de paine sau un covrigel si ma bagam la loc in pat. Vitamienele prenatale le luam inainte de culcare. Se spune ca alea ti ar face foame si ca trebuie sa le iei dupa masa. Si acum le iau seara la culcare.
Am facut si bicicleta stationara in ultimele luni cam 30 min pe zi pt ca nu prea aveam cu cine sa ies afara la plimbare (sotul fiind plecat in voiaj).
mithril, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2368 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1851 kcal/zi. Pentru a slăbi 1-2 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 2110 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]