Subiect: Off-topic sport
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 16:35:03
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Off-topic sport

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Quarc,
Nu e vorba ca oamenii resping din start flotari, tractiuni, etc, doar ca ca sa faca sport trebuie sa le si placa. Poate sa-ti placa sa joci fotbal sau sa te plimbi cu cainele dar nu-mi imaginez pe cineva sa faca flotari de placere. Eu nu zic ca nu-s utile, eficiente, etc ci ca este demotivant sa-i spui unei supraponderale careia ii place sa danseze ca zumba e apa de ploaie pt ca intr-un final nu va mai face nici asta daca te aude, si in cel mai bun caz se va apuca de flotari, se va chinui cateva zile si dup-aia se va satura si nu va mai face nimic. Si ce obtii asa?
zumba nu e apa de ploaie. si nici start walking.
sunt lucruri coafate, si vandute. pe bani. aaaa, acum sunt pe youtube. dar la mine la sala, daca vrei sa participi la cursul de zumba platesti in plus fata de abonament. cd-urile costa. este strigator la cer. dar sunt oameni (si slabute) care pun botul la asa ceva.
zumba si start walking nu sunt altceva decat cardio. mai castigate ar fi daca ar iesi afara si ar merge. rezultatul ar fi inzecit. de ce? pentru ca afara e aer, e natura. in sufragerie e praf si mobila.
dar e mai comod asa. zumba in sufragerie si pana la piata o statie doua cu masina/autobuzul

Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat