View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 08 feb 2012, 16:28:02
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit re: Jurnal hop3 - I wanna be skinny and healthy -

Buna, Andreea!
Bine ai venit pe Slabute!
Asa cum te-ai pierdut o sa te regasesti fara probleme, pentru ca desi acum pare greu totul, fara sens si esti fara chef si dorinta de a mai discuta cu cineva crezand ca e in zadar, ai sa vezi ca e de fapt foarte usor sa redevii tu.
O data ce ai intrat aici si ti-ai facut cateva cunostinte, slabutele nu te lasa sa pleci si ai sa vezi ca daca vei veni aici in momentele de slabiciune, o sa primesti ajutor si sfaturi bue neconditionat, incet incet o sa te atasezi de tot ce inseamna acest forum si o sa vrei sa fii prezenta zi de zi pentru a afla mai multe despre slabit sanatos si miscare.

Eu iti doresc multa bafta in tot ce ti-ai propus, indiferent daca vei alege sau nu o dieta, desi eu ti-as recomanda un regim de viata sanatos, o hipocalorica, desi la un moment o sa slabesti destul de greu.Dar nu uita:slabesti sanatos si definitiv cu un pic de ambitie si perseverenta.

Miscarea este foarte importanta, de aceea iti recomand un pic de sport, chiar si 30 de min pe zi pentru inceput.Poti alege sa faci acasa sau la sala.Daca alegi sa faci sport acasa ai de ales intre muuulte programe, deci totul e diversificat: zumba, tae bo, turbo jam, turbo fire, rockin'body, hip hop abs, slim in 6, brazil butt lift, si multe multe altele

Inca o data iti urez bafta si lupta usoara
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]