View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 20 feb 2010, 13:30:14
claire35's Avatar
claire35 claire35 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 49
Dieta: hipocalorica in medie 1200-1300 kcal/zi
Date: 159cm, 87.4kg
Mesaje: 233
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Claire35-Un nou mod de viata!!!

Mersi de incurajari..planul meu de bataie e in mare cam asa:
- 2 luni schimbat tipul mancarii dar nu si cantitatea+ 30 min bicicleta intensitate mica( nu exagerez..ca vin dupa 4-5 ani de sedentarism si grasime cat cuprinde la abdomen si e riscant)
- Urmatoarele 3 luni ramas pe acelasi tip de alimentatie + redus cantitatea + 30 min bicicleta mai intens
- Cealalta parte a anului( iunie-dec) sigur ca tb incercat ceva mai restrictiv…gen Montignac m-ar interesa…+ biccleta 30 min ( inensitate mai mare) + alergat banda( am curaj pt ca deja sper ca pana atunci vor fi peste 15 ..chiar 20 kg date jos..
Din ce am citit pe net,experiente ale multor persoane, un mod inteligent de a slabi( ma refer la o persoana ca mine-clasificata la obezitate de tip II dupa IMC=39,2 la 99 kg)…este de a schimba gradat stilul e viata..daca as incerca din prima cu regimuri drastice si sport si m-as subalimenta la o greutate asa maricica…nu ar fi bine..poate as fi slabit ceva mai mult timp de 2 luni..dar as fi fost ametita, obosita plus ca dupa ceva timp corpul se obisnuia si nu mai vedeam rezultate..deci era super frustrant..si numai frustrari in plus nu trebuie cand te inhami la asa ceva..tb.. lucrat si cu psihicul nu numai cu corpul..aici “de vina “ este si Dara de la care am invatat multe..noi suntem prietene mai vechi …ea m-a indrumat sa intru pe forum..sunt foarte utile postarile ei pt. ca in afara de faptul ca e in cunostinta de cauza…a slabit f.mult..zeci de kg si reuseste sa se mentina, ceea ce e de fapt cel mai dificil..are si studii de specialitate in abordarea si dpdv psihologic..pt. ca multe se ascund in mintea noastra.
O sa va tin cat pot de des la curent ..am si timpul liber necesar..si voi posta in curand si niste poze..cu inainte..si dupa..mie una cel mai drag imi e sa va vad pozele..acolo se vede cel mai bine efortul nostru..imi pare rau ca nu am vreo poza de la greutatea de aproape 100 kg..deja cele 8 kg conteaza..se vad cat de cat dar voi posta de la 91..
Va pup!!!
claire35, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1758 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1241 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]