View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 20 mar 2012, 18:00:00
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc 23 kg

Citat:
Anterior postat de ionascumonica Vezi mesajul

Buna ,sunt la a doua cezariana,si trebuie sa slabesc 23 kg,ma pute-ti ajuta?
Presupun ca ai inca dureri asa ca incearca sa ai grija la meniu si in loc de sport, incepe usor cu exercitii de incordari-relaxari pe grupe musculare.

Spre ex. iti incordezi talpa stanga, tii incrodat un cateva secunde si dupa ai relaxezi. Dupa aia pulpa stanga, apoi coapsa stanga, apoi fund stanga, apoi piept, abdoment etc. Iei separat toti muchii din corp si-i incrodezi si a poi relaxezi. Incepi cu picioarele si faci stanga, dreapta, apoi maini stanga, dreapta. Etc.

Este de MARE ajutor pentru cei care au avut suferinte ale corpului, pentru cei bolnavi la pat, pentru oamenii care tocmai au avut operatii, sunt in durere etc.

Daca esti mai in forma totusi, atentie la dieta si apuca-te de niste sport, pana si mersul te va ajuta. Incepe incet si mareste treptat. Iesi si mergi pe afara, fa un efort de vointa. Daca e urat afara, mergi in casa pe loc, pune-ti muzica sau daca dorm copiii pune-ti castile si asculta muzica cu casti si mergi pe loc intens asa. Cel mai bine este sa mergi ridicand putinmai mult picioarele de la pamant oarecum cu genunchii mai sus si dand din maini mai cu elan, adica le aduci spre piept si dupa aia le duci in parti, ca la marsul din armata. E fooooarte bun pentru psihic.

Ai grija de tine!