View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 22 mar 2012, 10:16:36
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dark_lady - Nothing tastes like being thin feels

Buna, Dark lady!
Bine ai venit in comunitatea noastra!Fii convinsa ca te vom ajuta si te vomm sustine pentru ca de aceasta data slabitul sa fie definitiv.
Eu pot sa spun ca e bunicel planul de bataie pus la cale de tine.Desi eu cred ca ai putea, din primele 2 etape, sa faci una singura.De ce?Pentru ca, eu consider, ca daca inlocuiesti painea alba cu cea neagra sau integrala, nu te incurca cu nimic in a renunta treptat la dulciuri.Asa te hranesti mai sanatos.

De asemenea, am ceva de spus si in ceea ce priveste inlocuirea unei mese cu fructe.Desi sunt fructe si sunt sanatoase, contin cantitai mari de fructoza (zahar) si pot duce si ele, foarte frumos, la ingrasare.Asadar, fructele trebuie consumate doar ca gustari si nu mai mult de 2 fructe medii pe zi.
La carne nu trebuie sa renunti (dar asta este alegerea ta) dar o poti inlocui cu carne slaba gen peste,pui sau curcan.
Consuma cereale cu lapte semidegresat sau iaurt la mic dejun.Iti va asigura energia pana la pranz si sunt foarte sanatoase cerealele neprelucrate, fara zahar.

Eu personal ti-as recomanda, asadar, o dieta hipocalorica, este sanatoasa si slabesti garantat cu ea.In acest fel iti imbunatatesti comportamentul "culinar" Si reusesti incet incet sa renunti la toate porstioarele din comert.Pentru hipocalorica ai nevoie de un cantar doar, iar aici gasesti calculatorul de calorii Calculatorul nutriţional (calculator calorii) Nr.1 din România - Calorii.Slabute.ro care te va ajuta sa iti urmaresti evolutia indeaproape.

Foarte bine ca faci sportu!Nimic nu e mai sanatos decat o portie mare de sport!POti face exerciti icardio, acelea ard grasimile foarte bine!~Incearca start walking, zumba, tae bo, turbo jam, bicileta, alergari, plimbari lungi:acestea cresc bataile inimii si ajuta foarte mult la slabit!

Te pup si iti doresc numai bine!Daca mai ai nevoie de informatii, suntem aici, nu ezita sa apelezi la noi!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]