View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 14 feb 2019, 15:13:55
corinnef's Avatar
corinnef corinnef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Raw vegan
Date: 167cm, 56kg
Mesaje: 1.045
Aprecieri acordate: 9.232
Am fost apreciat(a) de 1.773 ori in 871 mesaje
Implicit Re: Jurnal 30+ Loredana

Citat:
Anterior postat de LOREDANA99 Vezi mesajul
Eu voiam sa stiu exact momentul in care voi reusi asta. Doar in sarcina am reusit, renuntasem inclusiv la cafea. Oare sa mai fac un copil?
Hallo ! Draga Lore nu ti-am mai scris de cand tu erai insarcinata iar eu inca in Romania . Nu stiu cand este ziua aia a ta dar stiu cum a venit ziua in care eu am reusit sa las totul in urma si sa mananc 100% raw vegan .
A fost ZIUA in care am inteles ca daca eu nu ma iubesc si nu ma respect nu pot sa astept asta de la ceilalti . In fiecare zi exista un motiv sa calci stramb ( luni aduce o colega o praji delicioasa de a carui ispita probabil vroia si ea sa scape , marti vine soacra in vizita si iti aduce ceva uau , miercuri iesim cu prietenii la restaurant si ....pot continua asa la infinit ) In sarcina ai reusit pentru ca sanatatea puiutului era mai importanta decat orice - probabil l-ai pus pe bebe inainte de toate si de acolo puterea de a spune nu .
Eu imi incep ziua cu superbe declaratii despre mine si familia mea si nu uit sa imi amintesc zilnic de ce este important pentru mine sa ma hranesc asa .
Eu am ales sa incep schimbarea azi si nu de maine dimineata pentru ca maine dimineata la mine a tinut foarte multi ani , dar azi este azi iar eu aleg azi sa ma iubesc si sa ma respect .
La inceput veneau toti din Romania si aduceau ce se aduce de acolo si e aiurea sa iti vina omul cu o plasa cu carnataraie si tu sa i le dai pe retur dar dupa vreo 2 ani au reusit cu totii sa inteleaga ca nu mai mancam asa si acum cand ne vin prietenii din tara primim mere bio , plante pt ceai , muraturi facute in casa fara conservanti sau chiar prajiturele raw . Dureaza dar se merita sa ridici standardele si vei vedea ca si cei din jur vor respecta nespus de mult asta .
Iti doresc ca ziua ta sa inceapa de azi , pentru ca tu meriti ! Familia ta te merita fericita si sanatoasa !

Pupici cu sclipici si imbratisari verzi !
__________________
Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinef
corinnef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui corinnef:
adinico (14 feb 2019), LOREDANA99 (14 feb 2019), nikytour (14 feb 2019)