View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 02 iun 2011, 06:27:32
LeeLyy's Avatar
LeeLyy LeeLyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: dukan
Date: 156cm, 81.8kg
Mesaje: 4.277
Aprecieri acordate: 295
Am fost apreciat(a) de 442 ori in 295 mesaje
Implicit Re: Rezultate cu dieta Dukan

Citat:
Anterior postat de aly_robyn27 Vezi mesajul
multumesc frumos pentru sfaturi si pentru incurajare! ieri am trisat si am mancat covrigi calzi pana m-am saturat,intr-o zi de pp.desi ma asteptam sa-mi trezesc corpul la realitate printr-un soc(nu mai trisasem pana acum),s-a intamplat mult mai repede.i-am mancat seara si a doua zi dimineata aveam cu o jumatate de kg mai putin. sunt curioasa maine ce va mai zice cantarul.???
Buna, Aly!
Nu este tocmai minunat ca ai zbarcit-o asa de rau, dar nici nu e capatul Pamantului. Eu in locul tau as intra direct la pedeapsa: 3 zile consecutive de PP.
Valorile greutatii de la o zi la alta eu nu prea le bag in seama. Principala valoarea este cea dupa o sapta. In aceste 7 zile si mie mi-arata cantarul ce vrea el. De ex. azi dim. aveam cu 0,5 kg mai mult decat luni, dar astea sunt trecatoare (diferentele) si au mai multe cauze: tranzitul din ziua respectiva, durata efortului fizic, uneori rusii din luna respectiva, s.a.
Incearca totusi sa nu te mai saturi atunci cand zbarcesti (era de ajuns daca gustai numai covrigul ala cald) si continua de fiecare data. Nu te da batuta!
LeeLyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 925 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat