View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 04 iun 2012, 11:28:04
bzzz's Avatar
bzzz bzzz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 22 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 151cm, 50.8kg
Mesaje: 2.020
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Trucuri de infrumusetare accesibile si sanatoase

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Cu placere! Ma bucur ca ti-a placut. Ti s-au mai dus petele de pe fata? Eu vreau sa-ti zic ca de vreo o luna am inceput sa folosesc periuta aia + ocazional niste buretei din lufa ft fina + masca cu miere si aspirina o data pe saptamana si nu am mai facut nici un cos, nici inainte de perioada rosie. Mai am vreo 3 pete in barba, dar sunt destul de estompate.
Sa fiu sincera de vreo 3 saptamani nu am mai folosit-o ..Pt pete mi-am luat si o crema dar nu s-a intamplat nimic..si in plus am renuntat la ea ca a venit caldura si crema respectiva trebuie folosita numai in perioadele fara soare... promit ca de astazi pana la nunta voi folosi periouta regulat si ma voi tine si de masca cu aspirina o data pe saptamana sa vedem poate reusesc sa scap pana la nunta Oricum pe mine m-a ajutat sapunul de sulf ft mult dar inainte de perioada rosie tot imi apar... Scuze ca am raspuns asa tarziu a/acum am avzut raspunsul..O zi minunata si promoit ca vin cu raspunsul..Dar chiar in cat timp ai vazut rezultatele? o zi frumoasa...
__________________

Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica. (Aristotel)



bzzz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1201 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat