View Single Post
  #312 (permalink)  
Vechi 23 mar 2012, 00:29:56
tr87sim's Avatar
tr87sim tr87sim este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Scarsdale
Date: 167cm, 55kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Se cauta voluntare pentru Scarsdale!!!

Buna tuturor.

Sunt noua pe acest site si vreau sa va felicit pe toti cei care sunteti in spatele acestei frumoase ”realizari”! Este intr-adevar printre cele mai bine organizate si mai pline de informatii site-uri de acest gen.
Eu, una, pot sa spun ca sunt incepatoare la toata ideea asta de stil de viata sanatos. M-am apucat de curand de alergat, incerc sa reduc pe cat posibil mancarurile grele gen prajeli. Nu am o greutate prea mare, 60 kg, dar mi-as dori sa ajung pe undeva pe la 56.
In legatura cu dieta Scarsdale, e o dieta eficienta. Am tinut-o si eu in urma cu 1 an si ceva si a dat intr-adevar rezultate. Am slabit cam 3 kg in 2 saptamani si nu am tinut-o 100% ca la carte. E o dieta pentru slabire pe termen scurt si, ce-i mai important, nu te infometezi. O recomand si urez bafta tuturor fetelor care o vor incerca!
tr87sim, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1726 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1209 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1210 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat