View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 06 ian 2014, 20:16:01
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: A fi sau a nu fi vegetarian

Citat:
Anterior postat de Pasy Vezi mesajul
Ciao fetelor

Pana la urma fiecare face dupa cum simte. Eu am citit suficient de mult pe aceasta tema si nu neaparat inainte de a lua decizia de a deveni vegetariana, oricum nu are importanta atat de mare ce scriu altii, eventual te pot sprijini astfel de informatii, conteaza in primul rand cum si ce anume simti. Poate ca nu are sens nici sa dam exemple despre cei mai cunoscuti vegetarieni din istorie, gen Hipocrate, Einstein, Chaplin, Leonardo da Vinci si multi altii.
Eu la un moment dat am primit o replica ce m-a dat pe spate na, cum sa fii vegetarian, doar ierbivorele sunt cele mai proaste animale asa ca ce as mai putea replica la asa ceva
Eu ma feresc sa intru in polemici pe cat posibil, fiecare face cum simte, pentru mine este cea mai minunata alegere, este cea mai buna decizie din viata mea ma simt minunat, nu as putea, zic eu acum, sa devin complet raw, dar imi face tare bine sa tin cateva zile din cand in cand asa.

Sa aveti zile sublime
Asta cu ierbivorele proaste a fost bancul zilei nu pot sa cred ca a vorbit serios

Nu e vorba de polemica, dar noah ca peste tot parerile sunt impartite. In primul rand e chestia cu vegetarian/vegan. Si Einstein si Da Vinci nu mancau carne (Einstein in ultimul an de viata) ok, dar e putin probabil sa fi fost vegani.

Eu ma intreb o chestie, stie cineva sportivi de performanta vegani? Ar fi o dovada buna ca organismul functioneaza perfect cu un astfel de stil de viata, dar eu n-am dat peste nici unul
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat