View Single Post
  #324 (permalink)  
Vechi 06 ian 2018, 22:22:31
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Multumesc, Lidiuta! Un an minunat, cu bucurii din plin si rezultate fantastice!

Acum m-am intors si eu in Iasi.. am calcat stramb de sarbatori, fireste, dar m-am simtit bine, am avut parte de momente tare frumoase cu familia. Bunicul meu e suspect de cancer, asa ca ne-am adunat toata familia, cu mai multe ocazii, si ne-am bucurat, am depanat amintiri, am ras mult.. a fost deosebit. Sper sa mai prindem multe, multe sarbatori in formula completa .

Nu m-am cantarit..si nici nu planuiesc, deocamdata. Cat am fost acasa si am mai discutat cu familia am realizat ca am dezvoltat un fel de obsesie pentru numere, kg, calorii, etc . Nu umblu nici cu kg scrise pe frunte, nici nu numarul de calorii pe care il mananc. Acum stiu ochiometric cam cat sa mananc din fiecare aliment ca sa fiu "in grafic", asa ca vreau sa o las putin mai moale.
Incep examenele de saptamana aceasta, vine sesiunea... mi-am facut in plan sa merg la sala in fiecare dimineata, la 6, maxim 7 daca sunt obosita, ca lucrez o ora si apoi sa revin la invatat, sa am ziua libera. Am examene multe, am de lucru si la licenta.. asa ca planuiesc sa ma refugiez putin in munca. Voi merge la sala zilnic (cu exceptia zilelor in care am examen, presupun), voi manca cat de ok voi putea (nici nu ma pot infometa, trebuie sa fiu apta de treaba totusi) si voi lasa lucrurile sa mearga putin de la sine.
Desigur, simt ca am pus un pic de sarbatori.. dar nu planuiesc sa ma cantaresc acum. Ma voi cantari la finalul sesiunii..undeva pe la mijlocul lunii februarie. Vreau sa incerc o abordare mai intuitiva, mai putin stricta... si asta se potriveste perfect acum.

Sper ca ati avut sarbatori de vis, si ca sunteti bine! Fie sa avem toate un an bun, sa ne atingem obiectivele, sa ramanem impreuna!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui curly.light:
adinico (09 ian 2018), butterfly30 (07 ian 2018), lidiuta (07 ian 2018), nikytour (07 ian 2018), Zoe (08 ian 2018)