View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 16 aug 2012, 15:03:42
Exp's Avatar
Exp Exp este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Hipocalorica(densit.calorica mica/volum mare/bogate in fibre si proteine) dar cf Monty(IG+asocieri)
Date: 187cm, 104kg
Mesaje: 645
Aprecieri acordate: 80
Am fost apreciat(a) de 62 ori in 43 mesaje
Implicit Re: Jurnal Binge Eating (catubrrr)

Sa stii ca daca ai avut curaj sa recunosti si sa scrii aici este mare lucru! De cele mai multe ori, oamenii incearca sa se ascunda sau sa refuze sa accepte o astfel de situatie. Probabil ca este mai usor virtual decat sa o faci face to face insa este MARE lucru! Asta inseamna ca tu constientizezi pericolul. Este adevarat- daca o vei tine tot asa, te vei face tripla. Vei fi izolata in societate (cam asa se intampla din pacate), viata ta sociala va tinde spre zero, destul de jalnic...crezi ca merita? Fa-ti o proiectie ... Si sa nu uit de afectiunile de care te vei "bucura".

Cum "nu stii ce sa mananci"? In acest site gasesti o gramada de retete, fetele care tin diete isi posteza meniurile (poti sa te uiti la Dukan si Montignac). Hai mai....asta nu prea este okay. Incearca sa descoperi cauza! Daca vrei POTI! Nu exista NU STIU. Ai o gramada de informatii aici. Eu de exemplu, am invatat enorm, am citit jurnale, diete, etc. Exista si biblioteca Slabutelor unde ai diverse link-uri, unde vei gasi chiar si tipuri de meniuri.

Esti tanara si TREBUIE sa ai vointa! Nu esti singura, o gramada de oameni au trecut prin ce treci tu acum si au reusit. Si tu poti! Dovedeste-ti in primul rand tie ca esti puternica! Trebuie sa preiei controlul.

Am sa mai trec si sper sa te gasesc mai vesela si cu vesti bune!
Cristina
__________________
JURNAL EXP
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rii-11784.html
" Mintea intuitiva este un dar sfant iar mintea rationala este un servitor credincios. Am creat o societate care onoreaza servitorul, dar a uitat darul..." (Albert Einstein)

"Great souls have willpower, weak once only desire"
"In God we trust, all others pay cash"
Exp, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Exp, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2349 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat