View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 30 nov 2011, 21:03:20
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Am slabit in total 26 de kilograme...si inca numar

Citat:
Anterior postat de yumyum Vezi mesajul
...seara dau in depresii sau vin nervoasa de la munca si dau iama in mancare. Mai vad pe cineva ca papa ceva bun, mi se face pofta instant si uite asa ma sabotez singura. Voi cum at reusit sa fentati pofta? ...
Intrebare: si daca dai iama in mancare, te ajuta la depresie? Cum anume?

Incearca sa-ti gasesti noi preocupari care sa-ti bucure sufletul, in afara de mancare. Daca te superi, enervezi etc...nu manca, fa altceva, nu stiu...ce-ti place tie.

Incepe prima data cu pasi mici, mananca dimineata un mic-dejun foarte sanatos si tine-o tot asa luni de zile la rand. Nu te lasa. Dupa aia "baga" si prima gustare super sanatosa, si tine-te de chestia asta cu micul dejun si gustarea 1 super-sanatoase luni la rand. Dupa aia pranzul, apoi g2 si apoi cina. La fel cu sportul, fa azi 10 minute zilnic, peste o luna 15, dupa aia 20 etc. In ritmul asta iti formezi obiceiurile bune, devin si obisnuita pentru tine, renunti treptat la cele proaste vechi, iti creste self-esteem-ul, iti scade popoul, iti creste energia, vitalitatea, iti scade frustrarea, iti scad si poftele etc. Incepi sa ai grija de corpul tau si fizic dar mai ales psihic.

Succes!
Răspuns cu citat