Subiect: Clubul Atkins
View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 13 ian 2010, 07:44:52
Maria-Magdalena's Avatar
Maria-Magdalena Maria-Magdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Mihaela Bilic
Date: 170cm, 76kg
Mesaje: 181
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Wink Re: Clubul Atkins

Merci pentru sfat. Crede-ma, stiu totul despre diete. In urma cu trei ani aveam in jur de 45-48 de kg. Apoi, m-am ingrasat la 68 de kg (m-am lasat de fumat si au fost si alti factori declansatori). Ideea este ca am tinut Monti si am slabit mult. Ajunsesem la 55-53 kg. Dupa aceea nu am mai tinut nimic si intr-un an am ajuns din nou la 68 kg. In septembrie 2009 aveam 72 kg. Asa ca am inceput dieta celor 900 de calorii. Un esec total. Dupa aceasta dieta-minune, in ianuarie aveam 78 de kg. Cu forte proaspete, la inceput de an, am inceput Atkins. Sper sa dea rezultate bune cum a dat Monti.
In ceea ce priveste numarul de kg este 20 in total, deci 18 mai am de dat jos pentru a fi multumita de felul in care arat. Stiu ca atunci cand ai mai putin de dat jos se da mai greu. Pe de alta parte, eu cred ca tu o sa ma uimesti cu rezultatul la sfarsitul saptamanii. Nu m-ar mira daca vei scapa de 4-5 kg. Parerea mea este ca cel mai bine te cantaresti o singura data pe saptamana (te motiveaza mai bine cand vezi ca au disparut mai multe kg). Neaparat ia vitamine. Sa stii ca eu nu am avut nici o ameteala sau durere de cap in prima saptamana. Poate esti racita. Dar este bine sa consulti medicul.
Ieri am mancat: omleta, 6 aripioare la cuptor, 50 g branza de oaie La Dorna si piftie.
Maria-Magdalena, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. Maria-Magdalena, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat