View Single Post
  #357 (permalink)  
Vechi 25 feb 2018, 22:09:34
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Ce drăgălaș e! Nu mi se pare prea dolofan, față de cum sunt copiii în ziua de azi...
Te simt mâhnită la capitolul greutate, e normal, te -ai străduit în ultimul timp și ai slăbit frumos cu sală și dietă și apoi din diverse motive vezi că se întorc kilogramele înapoi. E un pericol care ne paște pe toți, fii convinsă! Însă.. Tu știi cum e mai bine pentru tine. În locul tău m-aș sui mâine pe cântar ca să știu clar cât de mare e paguba. Apoi aș încerca să îmi fac un program realist de alimentație, în funcție de obiective. Nu aș izgoni carbo buni, dorind să slăbesc repede. Cred că low carb afectează metabolismul și sănătatea. Până și diabeticii au voie carbo cu gramaj! În plus, cum spune și Biblic M., low carb predispune la depresie, numai ea îți lipsește în această perioadă solicitantă mental și fizic.
Ți-am spus cum aș face eu. Uneori, vrând rezultate rapide, sărim etapele, dar graba nu e bună. Oricum, important e să fii bine, dar tocmai de aceea ai nevoie de alimentație sănătoasă! O seară bună, draga mea!
Multumesc, lidiuta! da, nu e prea dolofan nepotelul meu.. imi place de el, isi respecta foarte bine senzatia de satietate. Are zile cand mananca foarte foarte bine, are zile cand mananca mai putin. Eu, fiind aproape in domeniu, am sfatuit-o pe sora mea sa nu il forteze. Sa il serveasca cu ce e in meniu in ziua respectiva si, daca nu vrea sa manance, asta e. E la regim fara zahar si fara sare pana la 2 ani, asa sunt recomandarile acum . Si ma bucur ca nu e fortat sa manance, ca se bucura de mese.. cate tulburari de alimentatie incep sa se dezvolte la varstele astea fragede!

Da, cu greutatea sunt putin mahnita. Sincer, nu cred ca am pus peste cele 68 din decembrie, oricum nu m-am mai cantarit de atunci, dar speram pana acum sa ajung la un minus mai consistent. Si asta mm, clar nu e cazul . Mie mi-e usor sa aman cantarul, nu am in camera de camin.. trebuie sa rog un antrenor de la sala sa imi faca o evaluare, si deja m-am programat pe miercurea viitoare. Voi fi super cuminte pana atunci!Nu planuiesc sa merg pe low-low carb.. dar nu imi mai cumpar paine, daca stiu ca o mananc toata in 2 zile, nu mai cumpar fructele care stiu ca ma tenteaza sa le mananc excesiv. Cel putin pana ma echilibrez si mai dispar "poftele". Voi mai modifica pe parcurs, in functie de cum ma simt. O seara frumoasa!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui curly.light:
adinico (26 feb 2018), lidiuta (26 feb 2018)