View Single Post
  #365 (permalink)  
Vechi 23 nov 2013, 08:04:16
strawberry's Avatar
strawberry strawberry este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 173cm, 78kg
Mesaje: 129
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care vor sa slabeasca

Buna dimineata tuturor! O zi cat mai frumoasa sa aveti!
Buna, Roxi! Iti multumesc pentru calduroasa primire! Pai o sa incerc sa fiu activa (atat aici cat si pe un alt forum) si sa va sustin cat pot de mult!
Pai eu o sa incerc cu o dieta personalizata si cu sport. Am dat startul de saptamana trecuta, asa cum scrie si la ticker-ul din semnatura, insa mai trebuie sa lucrez
O sa am un meniu personalizat, dar am fost cuminte in saptamana care a trecut si am avut grija cu alimentatia (aveam o problema mare cu micul dejun, dar am mancat bine si sanatos in aceste zile).
Plus ca mi-am facut abonament la Pilates (dar merg la mai multe programe), dar in prima luna o sa merg de doua ori pe saptamana, iar in zilele cand sunt acasa o sa fac exercitii, folosindu-ma de resursele de pe internet (o zi da, o zi pauza, iarasi o zi da, o zi pauza etc).
Din ce m-am informat in ultimele luni, stiu ca se poate si cu o dieta personalizata. Nu o sa ma infometez, pentru ca nu am niciun motiv si nici nu o sa fac sport pana la epuizare. Vorba aceea, putin si bun decat mult si prost.
In mare parte am renuntat in ultimul an la multe lucruri (treptat, nu dintr-o data si recunosc ca au mai fost zile in care am cedat tentatiei, dar mi-am revenit si nu am reluat obiceiul): fast food (in mod special Mc, KFC si cele de genul), pizza, prajeli, dulciuri (bine, ma gandesc ca o data pe saptamana sau la doua saptamani nu ar fi rau daca as gusta ceva dulce, dar sa nu ma intind la mai mult), bauturi carbogazoase (sucuri, apa minerala), paine (doar dimineata optez pentru doua felii de paine prajita integrala sau cu seminte sau neagra; in rest nu am nevoie de paine la meniul de pranz sau seara) etc. Incerc sa nu mai mananc seara tarziu sau daca ajung acasa dupa ora 18, mananc ceva usor, dar fara paine. Chestii de genul
De putut se poate. Vointa sa am! Valabil pentru toata lumea! Va pup
strawberry, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2375 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1858 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat