View Single Post
  #38 (permalink)  
Vechi 10 nov 2012, 21:26:04
mihaela01's Avatar
mihaela01 mihaela01 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 28
Date: 158cm, 57kg
Mesaje: 923
Aprecieri acordate: 172
Am fost apreciat(a) de 100 ori in 83 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu de mentinere(AnaVasiliu17)

Citat:
Anterior postat de AnaVasiliu17 Vezi mesajul
Nu vreau sa fiu slaba pentru ca exista alte persoane in jurul meu care sunt slabe, vreau sa ajung la 40 de kg slabind sanatos, pt. ca la 40 de kg cred ca voi arata cum imi doresc. Dar nu vreau sa ma mai infometez pentru a realiza asta. Nici nu mai am cum sa ma infometez la ce apetit am acum. Da, am mancat ,pe baza de stres, mai mult. Imi spuneam ca trebuie sa recuperez ce am pierdut, adica am privat o lunga perioada organismul de anumite alimente si totul s-a adunat si acum ... poc, mancat e excesiv si ce nu trebuie.
Eu mereu le spuneam slabutelor ca nu sunt de acord cu renuntatul definitiv la anumite alimente , de ex ciocolata.
O putem inlocui cu cea neagra si putem manca mai putin cantitativ. Adica 1-2-3 cubulete pe zi nu au ce rau sa iti faca , trebuie sa ai autocontrol.
Trebuie sa te educi!
Daca ai pofta de o prajitura papa odata pe sapt sau fa-ti un dulce mai dietetic daca ai pofta mai mereu de ceva dulce.
Iti poti face dovleac copt, mar copt cu putina miere si nuci s.m.d .. sunt multe retete ai de unde alege.
Nu renunta la unele alimente sa le spun interzise, papa dar cu masura! si nu mereu.
40 kg la 1,65 ... ma sochezi vorbesc la modul cel mai serios..eu la 1,60 vreau sa am 48-50kg , daca ar fi sa ma iau dupa calculele tale ar trebui sa mai scad vreo 5kg si sa ajung la 35kg si asta m-ar omori garantat!.
Nu am intrat la tine in jurnal ca sa vorbesc despre mine , din contra incerc sa iti arat cat de grava este situatia iti faci rau singura.. eu inteleg ca vrei sa fi slabuta si sa arati bine etc etc dar nici sa te omori singura nu e bine , poate exagerez putin dar la kg acelea deja te joci cu viata ta..
Cat timp ai stat in spital nu ai invatat nimic? ai 13 ani , esti in crestere , e perioada in care incepi sa te dezvolti.
Si oricum la 56kg pe care le ai acum nu cred ca esti grasunica , sa zicem poate la 50kg o sa arati cum vrei tu , dar 40 kg e prea de tot..
Poti sa te superi pe mine ,sa nu imi mai raspunzi , etc dar fac pariu cu tine ca nici o slabuta nu te va sustine in incercarea ta de a te ''autodistruge''!.
Eu una te voi sustine cand vei mai analiza situatia si cand vei invata sa iti dai seama ce este bine pentru tine si ce nu!
__________________
Fat I'm gonna BURN you!
I Promise!
mihaela01, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 918 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de mihaela01; 10 nov 2012 at 21:28:41.
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui mihaela01:
WhiteAngel (11 nov 2012)