View Single Post
  #38 (permalink)  
Vechi 09 apr 2021, 21:22:54
Narawen's Avatar
Narawen Narawen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Vegană, fără alimente procesate și/sau cu aditivi
Date: 171cm, 71.4kg
Mesaje: 932
Aprecieri acordate: 122
Am fost apreciat(a) de 657 ori in 346 mesaje
Implicit Re: From flabby to fit ... Incentive: wedding septembrie 2016

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
Mult succes îți doresc! Nu știu dacă este o alta problema a forumului, dar nu îmi da voie sa iti accept cererea de prietenie.

Îți confirm ceea ce ai observat f bine și tu: se poate slabi f bine fără sport, dar nu fără a ajusta alimentația, oricât sport ai face. Sportul are rolul lui pentru sănătate, tonus, dar în slăbit valoarea lui este limitata de asocierea corecta cu alimentația.

Îți doresc mult succes și a abia aștept sa te felicit pentru reușitele care vor veni cu siguranță!
Mulțumesc frumos! Mă străduiesc să fac bine. Azi am mâncat multe legume, fructe, și am făcut și 18000 de pași. Nu intenționam, dar vremea era tare frumoasă și mi-ar fi părut rău să nu profit de ea. Am avut în jur de 2000 de calorii consumate dintr-o salată mare cu tofu la micul dejun, pâine cu unt vegan și o salată imensă la prânz, iar seara, paste cu sos de legume, cu legume la cuptor pe lângă plus salată. Și am găsit căpșune la 10 lei kilogramul... așa că am mâncat și 1.5 kilograme de căpșune. Deci am consumat cam 3 kilograme de legume și fructe majoritar crude azi, 5 ml de ulei de măsline, 120g pâine cu maia, 25 de grame de unt vegan, 100 grame paste (cântărite după ce au fost fierte) și 120 de grame de tofu Sanovita. Ador legumele, nu aș putea să trăiesc fără ele.
Narawen, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Narawen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat