View Single Post
  #3961 (permalink)  
Vechi 21 mar 2014, 07:55:20
Camelia1985's Avatar
Camelia1985 Camelia1985 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 aug 2011
Locaţie: Aici, Romania
Date: 164cm, 56kg
Mesaje: 39
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Buna yuya,

Tin minte ca acum ceva timp,cand ma batea si pe mine la modul foarte serios gandul WW, batea vantul pe aici ...nimeni nimic, pustiu total. Asa ca stiu cum este si am sa-ti tin eu companie daca nu te deranjeaza
2 zile daca am tinut ww, asta se intampla acum ceva timp; de fiecare data cand faceam forme voluptoase si imi venea sa arunc oglinda, imi ziceam "gata, da-o-ncolo de mancare, tin ww...ca sigur slabesc asa". Mai tare ma frustram. Ma trezeam in prima zi de dieta ca-mi notez in caiet ce e voie, dar mai ales CAT e voie. Nu se facea bine ora 13:00 ca deja eram plina de frustrari. (din cauza ca mi-era foame, bineinteles). Tentativele mele de a tine WW au esuat de fiecare data.
Asa ca, cam gata cu restrictiile chiar stupide. Nu am nevoie sa dau jos mai mult de 3-4 kg pentru a arata exact cum imi doresc; in acest caz, sportul mi-e un aliat de nadejde (practicat zilnic, nu asa cand imi amintesc).

Nu zic insa ca Ww nu este un mod bun de a scapa de cateva kg, spun doar ca daca mai esti si ceva anemica (asa ca mine), te mai ia si o ameteala ceva...plus ca toata ziua gandul iti este la mancare iar ultimul tau gand inainte de culcare este ce vei manca dimineata. Daca treci, insa, de primele 3 zile este mult mai usor. Eu iau Ww ca un stil de a manca nu la dieta, ci in cantitati micute si cam orice. Iar pentru aceasta Ww este un bun start, te ajuta sa constientizezi de cat de putin are de fapt nevoie (in cadrul unei mese) organismul tau iar pe viitor il vei obisnui sa nu mai ceara atat de mult.
Cel putin, in cazul meu, sincer!!!! nu atat ceea ce mananc ma rotunjeste, ci mai ales cat :-D

Iti urez bafta indiferent de decizia pe care o vei lua :-)

Keep in touch!
Camelia1985, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat