View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 04 apr 2012, 09:23:32
maddy95's Avatar
maddy95 maddy95 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 dec 2010
Locaţie: Piatra Neamt, Romania
Date: 175cm, 60kg
Mesaje: 63
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabuta la timpul prezent si viitor.

Multumesc slabutelor pentru faptul ca ati fost dispuse sa impartasiti gandurile voastre cu mine, de fapt cu noi. Nu ma asteptam sincer sa primesc vreun raspuns .

Deci, primul pas fusese facut... motivatia exista, dar oare si ambitia necesara pentru a deveni o slabuta?
Personal, nu ma pot lauda ca as avea o "ambitie de fier" am tinut extrem de multe diete de care nu prea ma puteam tine ... Nici eu nu eram inainte o adepta convinsa a dietelor, insa aveam nevoie de un program restrictiv de mancare, avand in vedere faptul ca ajunsesem sa mananc de plictiseala ... da... de plictiseala... stiu ca suna stupid si chiar mi-e rusine sa recunosc ... Dar uite ca se face aproape 1 an de zile de cand lupt cu kilogramele si fiecare 100 de grame date jos sunt sursa mea de fericire.
La inceput am tinut dieta Dukan timp de 2 luni. Mi s-a parut cea mai buna dieta pe care am tinut-o pana acum sincer... slabisem aproape 7 kg in 2 luni. Stiu ca multi medici sunt impotriva acestei diete, dar la momentul respectiv nu prea mai conta... aveam nevoie de o schimbare radicala ...

Voi cum va-ti ambitionat? Ce diete sau daca nu, ce trucuri ati folosit pentru a pasi pe drumul catre viata unei slabute?
Răspuns cu citat