View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 23 apr 2012, 14:15:56
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal Oana, viitoare slabuta...

Buna Oana,

Sa stii ca nu am sa iti fac o primire prea calduroasa din cauza faptului ca vrei sa te infometezi... Nu pot sa cred ca o asa zisa "doamna doctor" ti-a sugerat sa te infometezi..

In momentul in care slabesti infometandu-te, cand vei ajunge la greutatea dortita si vei reincepe sa mananci asa cum o faceai ianinte te vei ingrasa dublu! Secretul consta in poderare si mai ales sport!
Atunci cand, dupa o dieta drastica, revii la klogramele pe care le-ai avut inainte cantitatea de grasime din corp se dubleaza. Si crede-ma ca nu vrei asta, mai ales daca vrei sa faci un bebe care sa creasca sanatos!
Mai intai trebuie sa ai tu un stil de viata sanatos!

Deci te rog sa te gandesti de doua ori inainte de a te infometa, pentru ca iti faci rau! Noi habar nu avem cat de mult ne afecteaza un mod gresit de trai.. Asta e cauza principala a bolilor, a starilor de anxietate si de nervozitate...

Uite iti recomand cu caldura o carte, a doctoritei Mihaela Bilic, unde iti exolica exact si pe intelesul tuturor ce inseamna a slabi sanatos, fara a ne infometa..
Da click pe acest link si citeste cu atentie, ti=as sugera sa citesti de la pagina 79, partile despre infometare...

E foarte bine ca ai venit aici sa ceri ajutor si mai poti fi indrumata pe drumul ce bun.

In speranta ca nu te-am suparat prea tare, iti urez o slabire sanatoasa si de azi inainte voi fi cu ochii pe tine! Promit!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]