View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 11 mai 2012, 08:39:47
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit re: Jurnal Ralutchi33 - Nu pot singura!

Buna, Raluca,

Sa fii convinsa ca multe pe acest site ne-am confruntat nu o data cu un asemenea sentiment..ca si cum am fi intr-un corp pe care nu-l meritam, care ne tine prizoniere, pentru ca noi stim ca meritam ceva mai frumos de atat.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incepi prin a te concentra pe aspectele pozitive ale vietii tale - identific, din datele putine de aici, ca esti sanatoasa, ca esti mamica, faptul ca ai un bebelus, sunt cateva minuni pe care viata ni le ofera, noi le luam in mod gratuit si uneori nu ne dam seama ca reprezinta un miracol de fapt.

Al doilea ar fi sa te gandesti ca, pentru a nu mentine disperarea care te-a cuprins, trebuie neaparat sa faci ceva, nu se poate sa continui in acelasi ritm ca si pana acum.

Al treilea este sa ne spui daca te-ai gandit la un plan, daca nu, te putem ajuta sa il concepi.

Sunt multe mamici pe site care au slabit sau slabesc, deci oricat de ocupata ai fi, se poate. Trebuie doar sa vrei. Deci, vrei cu adevarat?
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]