Subiect: Jurnal ruxyc
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 08 iun 2012, 20:05:06
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit re: Jurnal ruxyc

Citat:
Anterior postat de ruxyc Vezi mesajul
Salut slabutelor , eu sunt ruxyc am 14 ani , trezinduma azi de dimineata mam decis sami fac propriul jurnal .Tot datorita voua am slabit 8 kg citeva luni in urma dar am pus 2 la loc . Am 158 de cm si deocamdata 50 de kg as dori sa ajung la 45 , stiu ca sunt normala , de talie , abdoment sunt chiar mandra dar uite picioarele sunt grasute .. Nu stiu ce nivel de activitate am dar de mica practicam inotul , dansuri populare , eram mereu hiperactiva , dar acum nu prea am tim si practic acasa tot sportul , am facut si aerobic si pilates si inot si multe altele citeva saptamini in urma faceam cite o ora pe zi .. acum de citeva zile (DOUA) fac tae-bo si imi place foarte mult , cind termin curge apa depe mine .. cum credeti va da rezultate ? si cam in cit timp ? fac o ora pe zi .. si mai alerg mai merg cu bicicleta .. Dar cel mai mare motiv de slabit e ca mam indragostit , nu stiu daca e dragoste dar ma gindesc la el fiecare ora , minut si vorbesc ore in sir pe net , principalu ca de el nu prea ma interesam inainte , dar acum nustiu ce ma apucat ? As dori sa fiu intradevar si sanatoasa prin cite am trecut piina acum nici nu stiti , am avut si osteomelita la un picior , si pietre in rinichi ..dar acum ma simt f bine ! Mama mea era contra la slabit , ma critica mereu in privinta asta , unica sustinere erati voi ! si va multumesc mult ! Acum traiesc un mod de viata sanatos demult nu am luat in mina o bucata de pizza sau alte nebunii am mincat doar ca eri vreo 4 placintele , sunt la bunica ce sa fac ?dar si linga legume , fructe .. As dori ajutorul voustru pentru a trai sanatos si a avea siluieta pe care mio doresc mult !
Buna,Ruxy!Bine ai venit pe SLabute!>
Pai dupa cum stii si tu,nu e nevoie sa slabesti mult, nu esti disproportionata deci mult de munca nu e.Asa ca eu iti recomand cu caldura alimentatie sanatoasa si sa faci sport.Te-ai apucat de Tae-bo si e foarte bine!Daca te tii de el o sa ai rezultate frumoase, o sa te ajute sa slabesti si acolo unde vrei
Te pup si iti doresc o seara frumoasa!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]