View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 23 iun 2012, 19:10:31
bummy's Avatar
bummy bummy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 178cm, 63.5kg
Mesaje: 147
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal-conturarea siluetei vara- bummy

Citat:
Anterior postat de ruxyc Vezi mesajul
salut , te inteleg pai sarbatorile strica totul ai mincat citeva zile ce ai vrut cind ai vrut si apoi citeva saptamini incerci sa revii la stilul de viata normal si sanatos ))) la mine e la fel ..apropo faci sport ?? ce faci ci in cit timp ??? sunt de mai mult de jumate de an aici poate te ajut eu cu ceva )) daca ai mincat mult atunci stomacul tau sa marit si trebuiie sal micsorezi !! ca o sa ai senzatia ca nu esti satula si vreai sa papi !!! incearca citeva zile sa stai pe iaurt , ceai verde si pesmeti ! iaurtul ia de la 20 -100.. kcal -toate sunt bune si ajuta la digestie , apoi include alte alimente o sati fie mai usor sa tii o dieta !! succes poate mai vin pe la tine azi si miine si .. daca vreai ? .....
Bunaaaaa!
Multumesc de sfaturi! cred ca o sa incerc ceea ce ai zis cu iaurtul ceaiul si pesmetul. Merg de trei ori pe saptamana la antrenament de karate insa de luni ma apuc de programul Turbo Fire, l-am mai facut si e genial! Chiar nu m-am gandit la chestia cu marirea stomacului ... te astept sa mai treeeci!
bummy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2207 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1690 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1691 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]