View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 07 mar 2010, 18:49:30
siu's Avatar
siu siu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: O LUNA FARA DULCIURI
Date: 170cm, 85kg
Mesaje: 223
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ce parere aveti despre chefirul de apa?

Potrivit instrucţiunilor care însoţesc, de regulă, aceste cristale, prepararea lichidului-minune este simplă. Într-un borcan de 3 kg se toarnă 2 l apă de izvor sau de fîntînă (fără clor), în care se dizolvă 4-6 linguri de zahăr şi se adaugă 6 linguri de cristale, o lingură rasă de stafide sau două smochine, o jumătate de lămîie cu coajă, după care borcanul se ţine acoperit la temperatura camerei. După cel mult trei zile, lămîia "murată" se stoarce în borcan iar lichidul se strecoară printr-o sită nemetalizată. După ce cristalele şi borcanul sînt bine clătite, operaţiunea se poate relua timp de o săptămînă, pînă ce se dublează cantitatea de cristale. Surplusul se aruncă sau se dă altcuiva. Secretul reuşitei constă în a nu se folosi vase sau ustensile metalice, zahăr cu impurităţi şi apă tratată chimic. De asemenea, igiena şi buna dispoziţie a celui care se ocupă de cristale contează foarte mult. Dacă la manevrează cineva nervos sau cu mîinile murdare, cristalele nu se mai înmulţesc şi mor.
Pînă acum, cert este că nimeni nu s-a plîns că enigmaticul lichid, băut cu regularitate cîte 1-1,5 l zilnic, ar fi făcut rău. Mai mult, persoanele care au consumat timp îndelungat asemenea "răcoritoare" spun că după circa 6 luni au devenit mai sănătoase, mai rezistente la răceli şi au scăpat de kilogramele în plus fără să ţină regim. Localnicii spun că, atît ei, cît şi rude de-ale lor, au beneficiat de îmbunătăţirea lentă dar sigură a stării fizice şi psihice. Lichidul este considerat util (pentru că s-a dovedit eficient) în anemie, astenie, dereglări de metabolism, stres, obezitate, retenţie de apă, ulcer gastric, reumatism, menopauză, boli digestive, renale, respiratorii, întărirea imunităţii, intoxicaţii, furunculoze, răni (aplicat extern, împiedică infectarea) şi chiar în unele forme de cancer incipient. Nu dăunează nici măcar plantelor, care, dacă sînt udate zilnic cu acest lichid, se dezvoltă mult mai viguroase şi mai rezistente la boli. (Iuliana Popescu)
siu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2117 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1600 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1343 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de siu; 07 mar 2010 at 18:53:53.
Răspuns cu citat