Subiect: Slabute eleve
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 14 apr 2013, 12:10:06
Lauragirl's Avatar
Lauragirl Lauragirl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 sep 2011
Locaţie: buzau, Romania
Dieta: Vegetariana, uneori vegana
Date: 180cm, 65kg
Mesaje: 263
Aprecieri acordate: 72
Am fost apreciat(a) de 89 ori in 75 mesaje
Implicit Re: Slabute eleve

Buna fetelor! Sincer mi-e imi e mai greu sa tin un regim sanatos asa cu scoala asta,pentru ca ma trezesc dimineata,reusesc sa iau MD acolo e OK,la gustare imi iau un fruct si trebuie sa-mi pun si ceva papica reala ca de nu eu mor de foame pana la 14 De obicei imi puneam un sandwich cu branza,dar m-am saturat deja sa mananc sandwich-uri si as vreau sa mananc cat mai putina paine posibil Deci aici trebuie sa gasesc o solutie,apoi ajung acasa si imi iau doar o gustare pentru ca deobicei nu am timp pentru ca trebuie sa plec sa o ajut pe mama la servici,dar inainte termin ce am de facut la scoala. Si atunci vin acasa pe la 5-6 iau cina,dupa ma duc si eu pe afara cu prietenii,mai iau o gura de aer pana pe la vreo 8-9 si atunci vin acasa si mai fac niste treburi prin casa,dupa ma culc pentru ca ma simt tare obosita .
Acuma in vacanta mi-a fost foarte usor cu sportul pentru ca dimineata am energie mai multa decat seara cand ma simt extenuata si nustiu cum sa ma organizez sa pot face macar 30 minute.O scot pana la urma si pe asta la capat
__________________
Jurnal de mentinere-Laura

Lauragirl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1795 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1278 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1279 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]