View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 22 iun 2013, 13:05:04
stripmymind's Avatar
stripmymind stripmymind este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2009
Locaţie: Nordhausen, Germania
Vârsta: 33
Dieta: hipocalorica
Date: 171cm, 70.3kg
Mesaje: 330
Aprecieri acordate: 89
Am fost apreciat(a) de 108 ori in 70 mesaje
Implicit Re: Cum sa dam gust mancarurilor "dietetice"

Citat:
Anterior postat de Narawen Vezi mesajul
Buna ziua!

Stiu ca intr-o cura de slabire problema gustului nu se prea pune. De doi ani mananc sanatos si ma simt bine. Dar sunt unele alimente pe care as dori sa mi le introduc in noul stil de viata, insa nu pot pentru ca sunt absolut groaznice.

Sunt sigura ca si voi ati incercat diferite chestii sanatoase, deschizand pachetul cu entuziasm, doar pentru a renunta dupa primele lingurite.

De exemplu, cand am inceput sa consum tarate de grau mi se pareau ingrozitoare. Le-am incercat cu lapte....cu suc....goale....(nu incercati, era sa ma sufoc). In final am ajuns sa le mananc cu iaurt Milli (acela imi place pentru ca e dulceag) si cu cateva fructe de sezon zdrobite. E foarte bun.

Lintea... In final am descoperit ca daca fac o baza ca pentru o tocanita va iesi foarte buna.

Fulgii de secara- foarte buni daca se pun si cateva stafide langa sau esenta de vanilie in lapte.

etc.

Voi ce trucuri aveti?

In prezent am luat niste branza de vaci de la Hochland...Era la oferta si ma uit... 12g proteine la 90 calorii...suna bine... In primul rand, cand am deschis cutia nici nu arata a branza de vaci. E o substanta cremoasa, gretoasa, fara gust. Si cum am luat 6 cutii , ca deh, cand ma ia entuziasmul....Dupa ce a dat cu greuprima cutie pe gat cu o banana zdrobita in ea, am inceput sa experimentez. Cu usturoi, cu diferite verdeturi si ceapa verde, cu un pic de smantana si condimente...am incercat si cu wasabi...cu fructe, proaspete si uscate.

E groaznica si asa.

Nici cu branza de vaci obisnuita nu sunt foarte buna prietena. Voi de exemplu, cum faceti branza de vaci mai tolerabila?
Mie imi place sa o fac ca un desert si sa o amestec cu indulcitor, coaja de lamaie si putin apa minerala ca sa fie mai cremoasa dar asta pt branza de vaci "ca la mama acasa". Cea de la Hochland cred ca e deja...prea cremoasa
stripmymind, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2244 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1727 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1986 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui stripmymind:
Narawen (23 iun 2013)