View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 21 oct 2013, 21:35:39
Andreea Catalina's Avatar
Andreea Catalina Andreea Catalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mai 2013
Locaţie: Tulcea, Romania
Date: 165cm, 60kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Slabuta in devenire

Multumesc mult de sfaturi! Incerc sa imi fac un meniu cat mai sanatos in care sa servesc mesele la ore adecvate si sa mananc ce trebuie dar nu prea imi iese din cauza programului de la scoala ..Incep in fiecare zi la 12 si termin la 18. Cateodata imi mai iau cate un mar la pachet dar jumatate din el ajunge la o colega de-a mea deoarece simt ca la mine nu mai incape. Inainte mancam bine, nu pot sa zic ca ma supra-alimentam, dar acum nu stiu ce sa mai fac .. nu mai mananc ca inainte.
Cat despre mama .. am vorbit cu ea de mai multe ori pe tema slabitului dar ea crede ca slabitul la mine inseamna infometare .. si nu e asa. Incerc sa mananc ce trebuie si fac si sport . Mi-ai putea da niste sfaturi legate de cate un meniu de-al meu la care gasesti ceva nepotrivit? am nevoie de cineva cu experienta care sa ma ajute sa slabesc intr-un mod sanatos ..Oricare ar fi raspunsul iti multumesc din nou foarte mult!
Andreea Catalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2340 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1823 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1566 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Andreea Catalina:
Ema55 (23 oct 2013)