Subiect: 3s-carmen bruma
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 24 nov 2013, 11:54:40
sandra24's Avatar
sandra24 sandra24 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 67kg
Mesaje: 657
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: 3s-carmen bruma

Citat:
Anterior postat de roxy04 Vezi mesajul
am si eu cd ul cu acest program mi se pare interesant greoi l am vizionat de vro 3 ori dar parca nu ma incumet sa ma apuc de el....mai am unu asemanator cu oana de la ce se intampla doctore l am primit la revista tot ceva in genul 3s este dar nu am avut curajul necesar sa le incep poate pe viitor....tu vrei sa te apuci de el?


Daca si asta e program greu...ce sa mai zik de tae bo,sau alte minuni,mie fata de altele mi s-a parut usor,bineinteles ca la inceput tre'sa urmezi intocmai si iti poate parea de nefacut,dar pe parcurs le faci fluent,ca le tii minte si nu dureaza mult,mie unu mi se mare complet si eficient,si structurat pe o perioada scurta de timp,ceea ce e super,max 20 min cu incalzire si final.
sandra24, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2095 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1578 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1579 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]