View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 19 feb 2014, 23:20:14
iuni's Avatar
iuni iuni este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iul 2011
Locaţie: -, Germania
Vârsta: 39
Dieta: inca nu stiu
Date: 180cm, 127kg
Mesaje: 105
Aprecieri acordate: 6
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Perseveranta.Incredere.Radare

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
eu una iti tin pumnii! sincer mi se pare prea scurt timpul pe care ti l-ai propus, organismul mai are nevoie de pauze, si fizic si psihic, dar nu e rau ca esti ambitioasa. crede-ma, repede se duc, repede se intorc, greu se duc, f greu se intorc!!!
succees!!
uf da... ai dreptate. greu se duc, greu se intorc dar!!!!!!!!!!!!!!! uite ca revenim la rabdare bat-o vina. ii asa de ciudat ca atatia ani nici ca mi-a pasat ( decat asa sa zicem punctual cand mai avea o zvacnire odata cu vreo drama existentiala, cand as fi slabit 1kg pe ora daca s-ar fi putut) si acum... dintr-o data parca m-am trezit si am ramas fara timp .

hm... si cel mai frica imi e tocmai de pauzele de care are nevoie organismul si psihicul.. pauze pe care nu le-am cuprins in grafic, recunosc, in mod intentionat, pt ca mi s-ar fi parut o eternitate pana la final. dar da... ma gandesc ca vor veni aceste momente de pauza, si imi doresc ca atunci sa am rabdarea "antrenata"

multumesc mult pt sustinere!!!
__________________


Nu devenim fericiti peste noapte, ci la capatul unui drum parcurs zi de zi cu efort si rabdare . Fericirea se construieste ceea ce presupune stradanie si timp. Pentru a fi fericiti trebuie sa stim sa ne schimbam pe noi insine


poza de before-after (prezent-viitor)


Acest membru apreciaza mesajul lui iuni:
rozica1965 (20 feb 2014)