Subiect: Efedrina
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 17 mar 2014, 12:17:23
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Efedrina

Buna!

In primul rand tin sa iti atrag atentia ca esti pe un site foarte vizitat si orice scrii poate fi luat ca sfat "bun" de persoane care nu sunt documentate si cu experienta in ceea ce inseamna slabit sanatos si nutritie!

Ai consultat un medic inainte sa iei acele pastile "minune"?? Daca nu, foarte rau!
Orice medicament luat dupa ureche nu va face altceva decat sa iti dea sistemul homronal peste cap, sa iti incetineasca metabolismul si Doamne fereste sa iti cauzeze probleme grave de sanatate!

Nu stiu de unde ai citit tu inteptiile alea, ca medicamentul (care de altfel cred ca e pe baza de hormoni, ceea ce e mega grav!) ar fi bun...

Nu crezi oare ca mai bine ar fi sa te bazezi pe o alimentatie echilibrata si sanatoasa? Care sa te ajute sa slabesti si sa duci o viata sanataosa, decat sa alegi calea usoara, dar deloc ok pentru organismul tau? Nu crezi ca astfel iti bati joc de corpul tau?

Crede-ma ca nu ti-o spun cu rautate sau rea intentie.
Daca esti curioasa, cauta articole despre cum afecteaza pastilele minune organsimul si nu il afecteaza temporar ci permanent!!

Nu e cazul sa ii vorbesti astfel Sabinei, care de altfel e o slabuta cu vechime pe acest site si probabil ca stie mai bine decat tine ce inseamna slabitul sanatos!
Atata timp cat nu ai argumente valide si solide nu esti indreptatita sa scrii ineptii pe acest forum!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Kclaudyia:
AnDrAdAxl (17 mar 2014), anqutz (17 mar 2014)