View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 06 ian 2015, 13:55:49
marin's Avatar
marin marin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: numar caloriile
Date: 170cm, 62kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Rina, 10 kg si alte traznai

Kclaudyia multumesc de incurajare, sper sa imi regasesc ambitia, am pierdut-o undeva pe drum in ultimele luni si asta incerc sa regasesc, restul vine de la sine.

Din pacate nu locuiesc in romania. Unul din foarte putinele regrete pe care le am fata de Romania este ca nu am access la nivelul antrenorilor si claselor pe care le faceam in Romania. Locuiesc intr-o tara musulmana, gym-urile sunt segregate in functie de sex, si desi e un gym super fain clasele sunt usurele (gen dans oriental) sau la ore total nepotrivite pentru clasa muncitoare.
Momentan incerc sa ma duc la cardio la sala sa imi recapat rezistenta fizica, la orele la care se lucreaza cat de cat musculatura si mai fac acasa P90X3 din cand in cand dar nu m-am apucat inca de program in mod regulat
marin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1977 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 686 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui marin:
Michelina (06 ian 2015)