View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 05 apr 2010, 07:13:52
dorotheea's Avatar
dorotheea dorotheea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 22 mar 2010
Locaţie: lupeni, Romania
Vârsta: 51
Dieta: cu tarate
Date: 168cm, 81kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: supa crema de legume

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Haida Luna,mai am ceva din ea.Si acum fac marinata de peste.Si am facut pui cu ciuperci si smantana.Nush de e monti,tre sa aflu.Si am facut si inghetata monti de capsuni,e la conglator.Vai,ce harnica sunt.Dar e singura zi din saptamana cand sunt.
buna! am gatit si eu o ciorbita montignac e o reteta proprie:ciorbita de legume cu carne de pui: un sfert de varza,un sfert de telena,2-3 linguri de bulion, 2pulpe fara piele, putin otet de mere,usturoi cu putina ,smantana sau iaurt,si verdeata
am fiert carnea de pui ,am luat spuma,apoi am adaugat legumele taiate la robot,dupa ce au fiert am pus bulionul am dres-o cu otet si usturoiu cu smantana si verdeata.crededeti-ma ca e foarte buna si rece si calda.pofta buna!
dorotheea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2244 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1727 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 436 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat