View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 05 apr 2010, 09:04:42
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Rulada cu ciuperci

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Domle' eu cand am vazut titlul - pac mi s-a aprins beculetul ca ce prind fara carne - nu iert. Dupa ce am citit si cum se face (adica mizilic) m-am sculat efectiv de la computer, am scos de prin frigider una-alta si am trantit rulada ta in acel moment.

Am folosit faina neagra si de soia (2 linguri si 2 linguri), in loc de branza de a ta am pus telemea sarata, in loc de marar m-am multumit cu patrunjel, nu i-am pus sare, am prajit ceapa in condimente indiene (picante si iuti) si am bagat totul la cuptor intr-un vas de Jena ca sa se faca mai repede. Ce vezi rosu in imagine este sfecla rosie (fiarta si taiata cubulete). O folosisem pentru vopsitul oualelor (care au iesit un vax albina) si daca tot era la indemana - am trantit-o in compozite fara sa stau pe ganduri prea mult.

Uite poza. Saru' mana SI piciorul pentru reteta, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Te-am pomenit si eu si sotul meu in timp ce ne infruptam. Eu am mancat chestiunea cu iaurt (0% grasime) si cu o chiftea de soia langa. Foarte bun, pe bune, un deliciu!
sand esti de groaza ma faci sa rad. ma bucur mult ca ti a placut. si mami mi-a laudat o
initial reteta vroiam sa o trec la retete monti, sa fie conforma, dar nu am gasit faina de soia si am cautat ceva... aveam doar de naut, dar aia ii schimba gustul. m am multumit cu faina neagra
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat