View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 11 apr 2010, 20:29:03
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Smile re: Dieta reloaded!!! - Jurnal Dana34

Citat:
Anterior postat de dana34 Vezi mesajul
Buna "slabutelor"!

Sunt una din multele grasute simpatice si glumete pe care toata lumea le adora si le vrea in preajma lor pentru simplu fapt ca ele te fac sa razi.Ma rog.....asta nu e ceva neaparat rau, nu? Problema este ca m-am cam saturat de aceasta postura si vreau sa fac o schimbare in viata mea.Mentionez, ca inainte sa nasc eram o femeie atragatoare si slabuta, dar datorita unor probleme de sanatate care au aparut dupa nastere (tensiune,ulcer) nu am avut voie o perioada sa fac nici un fel de efort (am facut cezariana) si nu am mai acordat multa atentie siluetei mele.
Ca mama, toata atentia mea s-a concentrat asupra fiicei mele (nascuta prematur) si asupra treburilor casnice, deci...nu prea am mai avut grija de felul cum aratam si consecintele nu au intarziat sa apara....am acumulat in tot acest timp vreo 25 kg.
Avand in vedere ca si fiica mea care acum are 10 ani a inceput sa ma bata la cap sa slabesc, m-am hotarat sa iau taurul de coarne si sa devin "mamica sexy" asa cum vrea fiica mea,sotul meu si nu in ultimul rand EU.
Asadar "slabutelor" va rog SUSTINERE si ajutor!

Buna Diana si bine ai venit printre noi!
Suntem aici sa te ajutam sa treci peste toate ..si sa te sustinem sau sa te "certam"cand e cazul
Incearca pana te obisnuiesti cu forumul sa ne scrii ce mananci zilnic ..cata apa bei ..si cam ce sport faci ..chiar si el casnic
usor si cu rabdare vor aparea si rezultatelesi merita si fiica ta o mama sexy nu? si eu ma rog de mami meu ..dar o si inteleg ...a slabit si ea un pic ..si am avut grija sa o laud ..sperand ca se tine de treaba
Mult succes!!
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]