View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 09 mai 2010, 12:14:23
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Mancatul in sesiune

Citat:
Anterior postat de carmensaint Vezi mesajul
Buna dimineata:d Offf, eu am o problema care ma apasa destul de tare...sunt in sesiune si imi vine sa mananc orice....dar orice...golesc frigiderul...Vroiam sa stiu daca mai sunt fete pe aici in situatia mea si ce gatiti in astfel de momente(sesiune)...ca nu vreau sa ma ingras, numai ce am slabit...insa nici sa mor de foame si sa nu ma mai pot concentra...am incercat sa mananc in limita a 1000 calorii pe zi, dar creierasul nu prea mai da randament Va puuupppp!!
cand esti in sesiune stiu ca organismul, creierul pt a functiona bine , si ca sa mai si inveti, are nevoie de carbohidrati.
cafeau este buna la fel
in leg cu mancatul a orice, eu zic sa nu te stresezi cu asta taman in sesiune, e de ajuns un singur stres, mananca ce vrei, dar ai grija la cantitati. cand inveti consumi multe calorii, deci daca mananci cumpatat te vei mentine
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat