Subiect: Jurnal Mihai
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 26 mai 2010, 10:14:30
diamant2013's Avatar
diamant2013 diamant2013 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 ian 2010
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 50
Dieta: Monti personalizata
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 855
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihai

Citat:
Anterior postat de Dio Vezi mesajul
In aceasta perioada consum alimente care sa-mi ofere un minim de energie pentru a putea sa-mi desfasor activitatile zilnice.
Ieri am observat ca seara ma durea stomacul de foame si cand am fost la cumparaturi dupa sala si incercam sa ridic o sacosica care cantarea peste 10 kg imi tremurau putin mainile (presupun din cauza alimentatiei sumare). Este adevarat, dintr-o eroare am consumat pana la ora la care am ajuns acasa (aproximativ 22) doar un mar, o salata de morcov si telina cu 2 oua si un iaurt (impartite in 3 mese), urmate de o conserva de peste dupa antrenament.

Legat de grasimi (si cantitatea de grasimi) inainte de antrenament trebuie sa ma documentez mai bine.
Iaurtul il consum doar pentru a avea putina energie la antrenament. Proteinele post antrenament le iau din carne de peste/pui/curcan si un shake proteic.

Multumesc de sfaturi !

PS: 100 gr migdale ochiometric, le mananc la munca, cumparate la munca, deci nu am acces la un cantar.
Buna Mihai, bine ai venit printre noi. Ne bucuram ca se mai echilibreaza balanta . Eu iti recomand sa te documentezi bine inainte de a incepe o dieta ca sa vezi exact care ti se potriveste pentru ca vrei sa o transformi intr-un stil de viata sanatos nu? Si asta inseamna ca trebuie sa fie la indemana ta, sa ti se potriveasca. Si este important sa mai vezi care sunt plusurile si minusurile fiecarei diete. Aici pe site ai fff multe informatii. Din cate am vazut in profilul tau, acum te-ai oprit la o dieta low carb. Iti recomand sa citesti dieta Michel Montignac, el merge pe o dieta cu mai putine glucide. Dar, informeaza-te si alege ce crezi ca ti se potriveste.
Si inca o data, bine ai venit (ce ciudat e! ).Pana acum am strans in brate doar "slabute"
__________________
Succesul este dat de capacitatea de A CONTINUA atunci cand ceilalti ABANDONEAZA!
diamant2013, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1613 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1096 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1097 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat