View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 29 mai 2010, 18:49:14
OtiliaIon's Avatar
OtiliaIon OtiliaIon este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mai 2010
Locaţie: Ilfov - Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Invat sa-mi controlez greutatea
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 513
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Electrostimulare, vacuum, drenaj limfatic?

Citat:
Anterior postat de mia21m Vezi mesajul
Fetelor, am o nedumerire si sper sa ma ajutati. Astazi m-am gandit si m-am tot gandit ce metode de slabit sa mai experimentez si m-am oprit la tratamentele corporale. De masaje anticelulitice nici nu vreau sa mai aud, dupa pataniile mele cu vase sparte in urma unor masaje prea dure s.m.d. Ce parere aveti despre electrostimulare, vacuum, drenaj limfatic, impachetari? Ati incercat, dau rezultate? Merita? Pretul este cam mare, asa ca inainte vreau sa aud niste opinii... Si va rog, explicati-mi diferenta dintre ele, pe net nu am gasit ceva clar care sa ma lamureasca. V-am pupat
Am prins o emisiune acum vreo saptamana in care se discutau miturile legate de tratamentele corporale. Pe mine ma interesa cum sa scap de celulita asa ca am fost mai atenta la acest aspect dar am retinut cateva idei care cred ca te-ar ajuta si pe tine.

De ex daca ai vasele de sange mai sensibile trebuie sa eviti vacuumul pentru ca e tot ca un masaj anticelulitic, doar ca mai puternic.

Ce am mai retinut este ca daca te duci la un salon primul lucru la care trebuie sa te invite e diagnosticarea. Daca nu te invita ei atunci sa le ceri tu. Cell Metter si Banda Termo parca se numesc instrumentele pentru asta.

Pentru celulita electrostimularea nu face nimic, eficiente se pare ca sunt vacuumul (care ziceam ca nu e recomandat pt tine) si impachetarile anticelulitice + capsula cu infrarosii.

Deocamdata vorbesc doar din ce am auzit, imediat ce gasesc un salon o sa ma apuc si de testat
OtiliaIon, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
OtiliaIon, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2509 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1992 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1735 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat