Subiect: Jurnal porumbita
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 13 iul 2010, 12:08:54
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal porumbita

Uite, iti scrisesem 2 mesaje la fetele peste 30 de ani, probabil nu le-ai vazut
Si acum Porumbita..din cate am citit nu tii o dieta anume, ci una bazata pe mancat putin..deci hipocalorica.In acest caz te sfatuiesc sa folosesti calculatorul de calorii de aici(sau il folosesti deja), pentru a vedea cate calorii mananci sau ce te tine pe loc, acolo gasesti si cati carbo, proteine, grasimi si zaharuri iti iei din alimentatie, si cel mai important e sa nu scazi sub 1000 de calorii pe zi, necesare pt metabolismul bazal.pt a te lamuri intra aici
Metabolism bazal
si aici:
Calculator calorii, calculator nutritional - Calorii.Slabute.ro
i poti sa iti creezi meniurile si sa le postezi aici in casuta, noi iti vom zice ce ai gresit si ce trebuie sa inlocuiesti, am vazut ca ai scris deja, dar ideeal ar fi sa folosesti calculatorul de calorii si sa postezi aici rezultatul..
In niciun caz infometarea nu e raspunsul la problema ta, tot ce vei reusi e efectul yo-yo.Ti-a dat si Fulga parca un link, intra si citeste si acolo si ce gasesti aici , si pe urma mai discutam problema ta.Pup, si bafta!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de VentoFreddo; 13 iul 2010 at 13:01:42.