View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 19 iul 2010, 08:54:42
blondi's Avatar
blondi blondi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2010
Locaţie: La birou, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 53.50kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Casnicia mea se destrama...

daca ar fi vrut sa gaseasca isi gasea.
el vrea un loc de munca lejer, in care sa aiba calculator si conexiune la internet pentru a se putea juca si la locul de munca.el nu are nici macar facultate, dar are pretentii foarte mari. cand am insistat sa faca o facultate la idd macar dar nu vrea.
eu desi sunt abolventa a facultatii de drept, sunt nevoita sa lucrez in momentul de fata ca secretara pentru ca nu mi-am gasit alt loc de munca.
noi suntem din orase diferite, el in orasul natal avea sala de net.intre timp eu, ca sa il rup de internet, am insistat sa ne mutam in orasul in care stau eu. oricum orasul meu este mult mai mare si exista mult mai multe sanse de afirmare decat oraselul lui de provincie.
el a acceptat, dar acum nu isi gaseste loc de munca pe motiv ca el avea si ca eu l-am facut sa renunte la locul lui de munca, si acum trebuie sa intretin eu casa pentru ca din vina mea si-a pierdut el locul de munca.
am incercat de nenumarate ori sa vorbesc cu el dar nici macar nu ma asculta, nici macar nu ridica ochii din calculator.
a venit soacra mea in vizita la noi, si a vazut si ea, dar nu i-a zis absolut nimic, tot pe mine ma considera vinovata pentru ca sunt cicalitoare, ca ii fac lui capul calendar si imi zice sa il las in pace ca isi revine el, dar au trecut deja 3 ani, cat sa mai suport?
soacra-mea imi spune sa fac un copil, poate asa va intelege si el ca e un barbat casatorit si isi va asuma responsabilitatile, dar eu nu vreau sa ma risc asa si nu vreau nici sa ma folosesc de copil ca sa il aduc pe el pe calea cea buna. el ar trebui sa isi dea singur seamaunde greseste si sa faca ceva in sensul asta.
ma simt atat de obosita..
blondi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1452 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 935 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 678 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat