View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 20 iul 2010, 21:22:31
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit re: Ati intalnit multi barbati nesimtiti?

Vai, Sand, deja mi s-a urcat tot sangele la cap. M-au marcat 2 intamplari, ba nu 3. Ahhh ultima era reprimata
Hai sa incep cu ultima amintita. Nu mai stiu cati ani aveam, eram mica, hai sa zic intre 10-12 ani, locuiam la casa si pe o strada alaturata era un bataiat, sa tot fi avut atunci ~18 ani, care era ...nebun, il numea bunica - , razvratit, tupeist...intelegi ideea. In fine, ma intorceam de la chioscul din colt cu inghetata cand m-a acostat. P'asta o incadrez la molestare verbala, jur ca nu imi amintesc ce mi-a spus atat de mult am incercat sa uit, dar m-a marcat din cateva motive: primul este socul la o varsta frageda, al doilea este rusinea pe care am simtit-o cand i-am spus mamei si al treilea este umilinta simtita atunci cand tatal a aflat povestea si era suparat ca am vb mai intai cu mama drept pt care m-am ales cu un "asa-i trebuie"
A doua intamplare este tot in jurul aceleiasi varste, eram la film cu 2 prietene si s-a asezat unu langa mine care mi-a pus mana pe genunchi. Am plecat pe alte locuri, alte randuri, dar era sala prea goala si tipu a venit dupa mine. Atunci am plecat definitiv de la fim, mai exact am fugit Imi amintesc ca dupa ce a trecut sentimentul de tama, imi doream sa am atata putere sa il pot face sa sufere.
Ultima, peste asta am trecut repede, doar mi s-a facut scarba Eram in liceu, clasa a 9a sua a 10a, nu mai stiu, si langa ghena liceului era unu care atunci cand am trecut pe langa el si-a aratat "mandria" Acum rad, ca in seara aia nu am mai mancat.
Cam astea sunt amintirile negative ramase in memorie. Din clasa a 11a m-am inscris la un curs de karate si am stat pana a trebuit sa ma apuc serios de invatat pt bac, mai putin de 2 ani. Oricum, m-a ajutat foarte mult. Mi-a dat incredere in mine, desi stiu ca nu se poate compara forta unei femei cu cea a unui barbat, dar de atunci am avut curaj. Daca s-a mai intamplat ceva prin autobuz sau mai stiu eu pe unde, sincer nu imi mai amintesc ceva, puteam riposta. Chiar ma intorceam singura acasa, pe jos, la 10 noaptea, dupa antrenament.
M-a ajutat si inca ma ajuta antrenamentul de atunci. Maaaama... ce ne mai chinuia si ce ne mai punea sa alergam. Alergam 10 ture de stadion fara sa ma opresc. De acolo am capatat eu rezistenta. Cred ca e cel mai bun lucu pe care l-am facut
__________________

amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat