Subiect: Jurnal polyana
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 04 aug 2010, 00:09:29
minouse's Avatar
minouse minouse este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 iun 2010
Locaţie: Sibiu/Cambridge, Anglia
Vârsta: 30
Dieta: personalizata
Date: 165cm, 50kg
Mesaje: 479
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal polyana

Citat:
Anterior postat de polyana Vezi mesajul
Buna!
Dupa lupte crancene si "seculare" m-am decis si eu sa-mi deschid un jurnal. M-am inregistrat pe site din luna mai, am intrat si citit jurnalele si parerile voastre. Am constatat ca de unul singur nu se poate, sunt totusi multumita ca nu am renuntat definitiv, mai am inca puterea sa o iau de la capat!

Am inceput sa ma ingras de cativa ani si as dori sa-mi schimb stilul de viata pentru a depasi etapa asta dificila, un regim de viata sanatos..un nou stil de alimentatie.
Cu ceva ani in urma, puteam manca orice voiam si la ce ora voiam..fara consecinte, dar din cate imi aduc aminte, in cantitati f mici(si asta pt ca asa era stilul meu).

Stim cu totii de ce incep sa se depuna kg, stres(prin rontait continuu), sedentarism, diferite boli care necesita o anumita atentie si cantitate in alimente, mai vin si "anii" cu "greutatile" lor.....

Iata-ma din nou la inceput de drum ...deja dupa doua incercari nereusite pana acum, de data asta ma inarmez cu multa rabdare pt ca e un drum lung si nu e usor sa scapi kg plus. Am constatat ca ma ingras f repede si slabesc f incet.

Am pornit de la 69 kg/150 cm, am ajuns la 66, m-am intors din nou la 69, acum am ajuns iarasi la 65.5 si sper sa nu mai ma opresc aici ci sa-mi ating telul.

Stilul de alimentatie cred eu, totusi, ca e sanatos, cu unele scapari, dar unde gresesc eu f mult e ca nu stiu cum sa le combin sa dea si rezultate.

Sper sa ma primiti printre voi, sa-mi dati sfaturi si sa pot spune si eu cat de curand ca sunt una din "slabute"! Va pupic si va astept cu sfaturi in jurnalul meu.
Buna si bine-ai venit
Ai facut cea mai buna alegere, cu un regim de viata sanatos vei slabi sanatos si frumos si partea cea mai buna e ca nu vei pune kg la loc (asta bineinteles daca nu incepi sa mananci dezordonat dupa regim, dar nu cred ca vei face asta)

Meniul de azi(upsi in Romania cred ca e deja de ieri ) este ok nu ai trecut sub 1000 de calorii si alimentele nu-s unele rele, dar meniul din zilele anterioare nu se prea poate numi sanatos. Daca intr-adevar vrei sa urmezi un stil de viata sanatos incearca sa nut treci sub 1000 de calorii,

Cred ca majoritatea avem aceasta problema: e usor sa te-ngrasi si greu sa slabesti Grasimea se da greu jos si e si de-nteles de ex daca speli o farfurie unde-ai avut o mancare cu multa gasime observi ce greu se spala
__________________
People aren't looking for the meaning of life as much as they are looking for a reason to live