View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 09 sep 2009, 17:49:37
karmara's Avatar
karmara karmara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 iul 2009
Locaţie: Brasov/Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Nutritionist
Date: 172cm, 71.9kg
Mesaje: 352
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Post Re: infometarea

O femeie obeza din Marea Britanie a murit dupa ce a slabit 19 kilograme, din cauza unei diete mult prea stricte, pe care o tinea ca sa arate bine la propria nunta.


Samantha Clowe, de 34 de ani, a suferit un infarct la 11 saptamani dupa ce a tinut dieta LighterLife. Mama ei spune acum ca Samantha, care cantarea 110 kilograme, la o inaltime de 1.68 m, inainte sa se apuce de regim, nu vroia sa fie o “mireasa grasa”. Femeia isi mai dorea si sa fie respectata de colegii ei de munca.

Inainte sa inceapa regimul, femeia fusese la medic, care i-a spus ca e sanatoasa si ca poate tine dieta fara probleme. Timp de 11 saptamani, a mancat numai supe si batoane hipocalorice marca LighterLife, firma la care au apelat, in cei 12 ani de la infiintare, peste 150.000 de femei si barbati care vroiau sa slabeasca.

Logodnicul ei este cel care a gasit-o lesinata in casa unde locuiau impreuna. Medicul legist sustine ca femeia a murit din cauza aritmiei cardiace – o disfunctionalitate care face ca bataile inimii sa fie foarte neregulate.

Totusi, doctorul nu a putut preciza exact daca dieta, care o constrangea sa consume numai 530 de calorii pe zi (in loc de 2000, in mod normal) a fost cauza principala a mortii.

E o presiune prea mare asupra femeilor, in zilele noastre, care le face sa-si doreasca sa arate ca vedetele anorexice. Peste tot prin reviste vezi numai femei slabe si te simti obligata sa slabesti si tu”, spune o ruda a Samanthei.

Un purtator de cuvant a firmei LighterLife a declarat ca regreta moartea Samathei Clowe, dar ca aceasta era obeza din punct de vedere clinic, iar starea ei de sanatate era compromisa oricum, stiut fiind ca persoanele obeze risca cel mai mult sa dezvolte boli de inima.

Prietenii si rudele femeii, precum si unii experti in nutritie, sustin ca Samantha a slabit prea multe kilograme intr-un timp prea scurt, iar asta i-a slabit foarte mult organismul.

Concluziile... le trage fiecare... Ce parere ai despre dietele stricte, care iti promit ca slabesti spectaculos in numai cateva zile / saptamani?

Ultima dată editat de Slabuta; 09 sep 2009 at 18:35:45.
Răspuns cu citat