View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 09 apr 2009, 13:38:27
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile

Citat:
Anterior postat de vraji Vezi mesajul
Buna! Sunt noua pe aici si ma gandeam sa va spun si parerea mea. Am avut 88 kg si am slabit 20 kg in 12 luni. Acum ma vad ca sunt f bine. Chiar sunt ingrijorata ca slabesc din ce in ce si incep sa arat ca o gloaba. Nu inteleg de ce nu aduceti in discutie si faptul ca a fi slab mort nu inseamna si frumos. Sa pastram cumva lucrurile intr-o limita. Ca sa ai 40 de ani si sa fii plina de riduri e chiar inestetic.
Eu fac mult sport (aerobic), de 3 ori pe saptamana si ma simt super in pielea mea. Muschii oricum cantaresc mai mult decat grasimea. O femeie slaba, inalta cu mainile si picioarele ca niste paienjeni nu sunt chiar un ideal de frumusete.
Buna vraji, sunt si eu de ceva timp pe aici, dar eu spre deosebire de multa lume de pe aici trebuie sa mai pun niste kg ... Sunt de acord cu un echilibru bine pus la punct intre greutate, sanatate si aspect estetic ... lucru pe care si il promovam toti impreuna pe acest forum si la care ma bucur ca te-ai alaturat noua.
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat