Subiect: Arte martiale
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 11 sep 2010, 15:15:38
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Arte martiale

Citat:
Anterior postat de Anycyk90 Vezi mesajul
Eu as vrea sa practic odata ce incepe faculta Tai chi...dar nu se consuma f multe calorii cu acest tip de sport ci mai degraba regleaza echilibrul interior si e benefic pentru flexibilitate si sanatate...
Ancycyk90, dupa ce am citit ce ai scris m-am interesat putin despre ce inseamna tai chi, dar tot nu cred ca am inteles prea bine. Asa ca iti adresez si tie si celorlalte slabute care mai intra pe aici - exista conceptul de arte martiale fara contact direct cu o alta persoana? In sensul ala, fara sa fie nevoie de lupta "one-to-one". Eu mi-as dori sa practic, dar ceva care sa fie cu un instructor in fata si noi, restul, sa facem dupa el. M-as simti cam ciudat ca la ale mele 80 de kilograme sa ma "lupt" cu cineva, si pe langa asta, imi lipseste increderea si nu imi plac situatiile in care sunt in centrul atentiei. Doamne cat imi doresc sa fi avut sens ce am zis mai sus, chiar cred ca se poate beneficia enorm de pe urma acestor practici.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat