View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 22 oct 2010, 18:25:32
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Ai o prietena adevarata?

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Ai o prietena cu care poti impartasi orice?
Am trei, una foarte buna cu care discut aproape orice (in afara de sex, e prea personala treaba). Tipa asta e mai mare ca mine cu 15 ani si este jos palaria, foarte ca lumea.

Celelalte doua sunt prietene bune din copilarie si tin mult la ele dar nu sunt ca prima, sunt altfel...nu stiu cum sa zic...o mai dau in bara cateodata cu diverse chestiuni. Nu-mi scriu cu lunile, nu-mi ureaza la multi ani, mai uita si dupa aia sunt foarte suparate pe ele, asa ceva. Ori imi scriu prea des dintr-o data. Putin mai zapacite cu alte cuvinte dar de treaba per total.

Si mai am o prietena buna din liceu cu care comunic fooarte rar dar de fiecare data intens. Si una proaspat descoperita care a fost cea mai buna prietena a mea in scoala generala si cu care au pierdut legatura. Mai nou am reluat-o, e foarte-foarte ca lumea, cred ca e cea mai pozitiva tipa pe care am cunoscut-o vreodata. Trebuie sa lucrez putin la mentinerea relatiei cu ea fiindca e proaspat reluata asa incat...prevad ca o sa fie de durata si serioasa.

Pe scurt, am cateva bune si una foooarte buna. Dar tu slabuta sefa?
Răspuns cu citat