View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 20 ian 2011, 16:06:24
alessia87's Avatar
alessia87 alessia87 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 dec 2010
Locaţie: baia mare, Romania
Vârsta: 36
Dieta: fara dulciuri,fainoase albe,grasimi rele
Date: 164cm, 60.8kg
Mesaje: 210
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mamica Alessia

Daa stiu k cerealele de tip fitness nu sunt chiar fitness insa atunci nu am gasit fulgi de ovaz(imi plac) de aia cautam, shi am luat asa dar nu manc zilnic...o sa merg prin oras sa caut la un mag cu prod naturiste k aici am avut unul dar vad k s-a inchis din pacate!Cat despre iaurtul cu fructe stiu k are zahar dar e desertul meu sunt maaare fana dulce shi dk tot le-am scos pe toate acesta am zis k mi-l mai permit mai ales k ii cumpar shi fetei mele de asta cu fructe k nu vrea mereu din cel natural iaurtul natural cu miere sincer nu-i pe gustul meu... treptat o sa mai indrept din micile greseli dar sunt doar de 15 zile la "dieta" shi nu vreau sa tai tot dintr-o data k nu o sa iasa okink ma mai gandesc la biscutii cu cioko ce ii papam in fiecare dimi la cafeauffff

P.S felicitari pt kg pierdute!!!!Ce faci cand ai maree pofta de dulce???de fibrobar ce zici??cateodata merge??k stiu k nu e ok cel putin pt ficat! mssss!
alessia87, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]