View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 25 ian 2011, 19:26:13
iuliana burlacu's Avatar
iuliana burlacu iuliana burlacu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Dieta: montignac
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 212
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Bianca - mamica care alapteaza

Citat:
Anterior postat de Bianca2011 Vezi mesajul
Multumesc pentru intampinare!
Problema mea cea mai mare sunt dulciurile, daca se poate as manca numai dulce.
Dieta Rina mi-a placut ca nu pune accentul pe foarte multa carne. Sunt mai prietena cu fructele si legumele decat cu carnea. In perioada sarcinii si a celor 7 luni de alaptare am mancat carne cat nu cred ca am mancat in 10 ani.
Azi am mancat de dimineata 2 mere, la pranz piept de pui fiert si o salata verde cu castraveti si ardei gras, la cina la fel. Plus supa, ca in dieta Rina.
Cand mi-a fost foame am mai luat cate 3 migdale.. asta intre mese.
Acum este seara si iar imi este foame.... ma voi duce sa imi fac un ceai de mango si fructul pasiunii. Sunt constienta ca am exagerat cu mancarea in timpul alaptarii si incerc acum sa mai reduc din portii si sa elimin painea si dulciurile.
Buna.
Bine ai venit printre mamicile cu jurnal!
Pofta de dulce poate sa insemne ca ai un nivel redus de magneziu si crom. Daca papi migdale ( crude si nu multe) si carnita mai rezolvi din problema.
Tinand cont de faptul ca alaptezi, cred ca cel mai important e sa inveti sa mananci sanatos.E mai putin important sa tii dieta, fiindca ,presupun,ca prioritatea ta e copilul, si abia mai apoi aspectul tau.
De aceea, daca imi dai voie sa te sfatuiesc, pentru inceput elimina prajelile,painea alba,cartofii si dulciurile. Poti manca niste ciocolata 85 % cacao ca desert dupa masa, dar nu exagera.Fa-ti meniul zilnic in asa fel incat sa ai mereu un iaurt, un ou/o bucatica de carne/peste, legume proaspete si preparate,fructe, cereale .La astea mai adaugi ciuperci,orez, paste,cascaval,masline,banane,magiun fara zahar etc.
Parerea mea e ca dieta disociata nu e pentru tine in acest moment.Cel mai bine e sa mananci zilnic cate 3 mese cu 2 gustari de fructe.Mese cat mai variate,mai viu colorate si mai proaspete.
Te pup si mult succes!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-7650.htmlJurnal Iuliana,mamica de Maria
iuliana burlacu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2448 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1931 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]